sundhed

Nopal Cactus: Fordele og anvendelser.

Hvad er en nopal kaktus?

Nopal kaktus, også kendt som figenkaktus, findes indfødt i de sydvestlige regioner i USA og i Mexico. De flade kaktuspuder kan spises, når planten er ung. Når kaktussen er ældre, er den for hård at spise. Nopal kaktus er en almindelig ingrediens i fødevarer i nogle regioner i Mexico.

Der er flere måder at bruge nopal kaktus på, herunder i gelé og slik og som et hjælpemiddel til at hjælpe med at hærde gips. Der er også en række medicinske anvendelser takket være denne kaktus varierede sundhedsmæssige fordele.

1. Det er en antiviral.

Forebyggelse er den bedste forsvarslinje for at få en virus. Nopal kaktus har antivirale egenskaber, og nogle indledende undersøgelser har vist, at den har antiviral aktivitet mod herpes simplex-virus (HSV), respiratorisk syncytialvirus (RSV) og HIV.

2. Det beskytter nerveceller.

Nerveceller kan blive beskadiget som alle andre celler. Dette kan føre til sensorisk tab eller smerte. Nopal kaktus kan beskytte mod denne skade. For eksempel fandt en undersøgelse fra 2014 , at den indeholder neurobeskyttende egenskaber. Dette kan hjælpe med at forhindre nerveceller i beskadigelse eller tab af funktion.

3. Det indeholder meget antioxidanter.

Antioxidanter kan beskytte vores celler mod skader forårsaget af frie radikaler. Nopal kaktus er fuld af antioxidanter, og en undersøgelse fra 2013 viste, at kaktussen er i stand til at reducere oxidativt stress. Antioxidanter kan være til gavn for alle, uanset alder og allerede eksisterende forhold.

4. Det kan regulere blodsukkeret.

Regulering af blodsukker kan være en enorm kamp for mennesker med diabetes. Nopal kaktus kan give en komplementær løsning. Nogle undersøgelser viser, at nopal kaktus kan falde og regelmæssigt blodsukker. En undersøgelse fra 2012anbefaler for eksempel at tage nopal kaktus sammen med anden diabetesmedicin for at hjælpe med at regulere blodsukkeret.

5. Det kan behandle forstørret prostata.

En forstørret prostata kan være et ubehageligt problem for mænd, hvilket resulterer i et behov for at tisse oftere. Tidlig forskning har vist, at nopal kaktus kan hjælpe med at behandle forstørrede prostata og måske endda være effektiv til at hjælpe med at behandle prostatakræft. Bonus: Det kan muligvis gøre det med færre bivirkninger end traditionelle receptpligtige lægemidler.

6. Det kan reducere kolesterol.

En tidlig undersøgelse fandt tegn på, at nopal kaktus var i stand til at sænke kolesterolet. Mens de samlede niveauer af kolesterol faldt, faldt LDL-kolesterol (eller “dårligt” kolesterol) markant. Nopal kaktus kan muligvis sænke kolesterol med meget færre bivirkninger end traditionelle kolesterolmedicin.

7. Det kan eliminere tømmermænd.

Nopal kaktus kan faktisk hjælpe med symptomerne på tømmermænd. Der er en fangst – det er mest effektivt, når du tager kaktusekstrakten, inden du begynder at drikke, hvilket forhindrer problemet i stedet for at behandle det senere. En undersøgelse fra 2004 fandt stærke beviser for, at nopal kaktusekstrakt signifikant reducerer sværhedsgraden af ​​tømmermænd, når de tages før de drikker.

Formularer og doser.

Nopal kaktus sundhedsmæssige fordele kan opnås på flere forskellige måder. Den mest åbenlyse måde – som også giver de bedste sundhedsmæssige fordele – er ved at spise kaktussen direkte. Du kan også tage kosttilskud i kapsel, pulver, ekstrakt og endda flydende form.

Mere forskning er nødvendig for at bestemme sikre og effektive doser af hver form for kaktus. De fleste kosttilskud anbefaler typisk at tage mindst en dosis på 500-650 milligram dagligt.

 

Related Articles

Back to top button